x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamermeubels Weert

De mooiste badkamermeubels van Weert en omstreken

 

Bent u op zoek naar nieuwe meubels voor in de badkamer? Heeft u meubels die hier al jaren staan en bent u er op uitgekeken, of vallen de meubels van ellende bijna uit elkaar? Dan kunt u er bij ons op rekenen dat u een tegel in huis haalt die wel heel wat jaartjes meegaat. We hebben namelijk badkamermeubels voor Weert in een groot aantal verschillende stijlen. Of u nu een meer klassieke badkamer heeft, of een modernere variant, bij ons mag u rekenen op de hoogste kwaliteit tegen goede prijzen. Bij Jan van Erp vindt u dan ook niet voor niets meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van tegels en badkamers.

 

Een badkamermeubel in Weert kopen

 

U bent op zoek naar een badkamermeubel in Weert? Mogen we u dan van harte uitnodigen om eens langs te komen bij een van de showrooms van Jan van Erp? We zijn dan wel niet in Weert gevestigd, u kunt ons wel dicht bij u in de buurt vinden. Het assortiment dat wij u te bieden hebben is het omrijden ook meer dan waard. Kom gewoon eens bij ons kijken in Schijndel, Born, Eindhoven of Kaatsheuvel, waar u de mooiste meubelen voor uw badkamer terug gaat vinden.

 

Wilt u een badkamermeubel voor Weert kopen?

 

De mooiste badkamermeubels voor Weert vindt u in een van onze showrooms. Bent u op zoek naar een enkel meubel ter vervanging van een bestaand model? Of wilt u juist de hele inrichting van uw badkamer gaan veranderen? Dan raden wij u aan om gewoon eens een kijkje te komen nemen in onze website. Hier krijgt u alvast een indruk van wat wij u allemaal te bieden hebben. De specialisten in onze showrooms helpen u dan graag verder met het maken van uw keuze voor de meest geschikte badkamermeubelen.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


U vindt ons op Ekkersrijt.Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best