x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamermeubels Oosterhout

Badkamermeubels voor Oosterhout

 

Bent u een beetje uitgekeken op de meubels in uw badkamer? Of zijn deze na jarenlang gebruik eigenlijk wel een keer aan vervanging toe? Het kan natuurlijk ook dat u uw badkamer helemaal opnieuw in gaat richten, dan is het goed om eens te bekijken wat er op dit gebied allemaal te vinden is. Bij Jan van Erp Tegels en Badkamers vindt u de mooiste meubelen bij elkaar. We hebben vele jaren ervaring met het verkopen van badkamermeubels voor Oosterhout en helpen u dan ook graag met het maken van de juiste keuze. Welke meubelen passen het beste bij uw persoonlijke smaak?

 

Het mooiste badkamermeubel voor Oosterhout

 

Bij Jan van Erp bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuwe inrichting voor uw badkamer. Ons bedrijf bestaat al meer dan 50 jaar, we hebben door de jaren heen heel wat stijlen zien komen en gaan. We hebben zo wel een grote kennis en ervaring opgebouwd als het aankomt op het kiezen van de juiste badkamermeubelen voor bij uw persoonlijke stijl. We hebben een badkamermeubel voor Oosterhout klaarstaan dat er schitterend uitziet en dat van mooie materialen is gemaakt. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw nieuwe meubel ook heel wat jaartjes meegaat, ongeacht hoeveel u van uw badkamer gebruik maakt.


Meer weten over onze badkamermeubels voor Oosterhout?

 

Als u een badkamermeubel voor Oosterhout wilt kopen dat helemaal op uw wensen aansluit, dan raden wij u aan om hiervoor eens bij ons te komen kijken. We hebben in ons assortiment namelijk meubelen van de echte topmerken, die wij u zonder voorbehoud aan kunnen raden. Jan van Erp is een speciaalzaak op dit gebied die bij u in de regio vier showrooms heeft. We hopen u dan ook een keer te mogen begroeten in onze showroom in Schijndel, Born, Eindhoven of Kaatsheuvel.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

13.00-18.00 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-20.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


U vindt ons op Ekkersrijt.Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best