x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »


Lees verder »

Badkamermeubels Breda

De mooiste badkamermeubels van Breda en omstreken

 

Bent u op zoek naar badkamermeubels die prachtig zouden staan in uw badkamer? Dan raden wij u van harte aan om eens te komen kijken bij Jan van Erp. We hebben meerdere showrooms klaarstaan waar u ons assortiment terugvindt. We hebben daarbij ook niet alleen maar de mooiste meubels van de hoogste kwaliteit, maar leveren u ook nog eens de beste service. De meubels die u bij ons bestelt worden razendsnel bij u geleverd, wat bij ons mogelijk is door onze eigen voorraad. We hebben meer dan 50 jaar ervaring met de verkoop van badkamermeubelen, maar ook andere producten voor in uw badkamer of huis.

 

Een badkamermeubel voor Breda kiezen

 

Het is goed om eens langs te komen in een van onze showrooms. U vindt deze bij u in de buurt. Om precies te zijn hebben wij een showroom in Schijndel, Kaatsheuvel, Eindhoven en Born. In elk van onze showrooms hebben wij mensen klaarstaan die graag eens de tijd voor u nemen. Mensen die samen met u gaan zoeken welke elementen het beste bij uw persoonlijke smaak passen. We gaan niet voor de makkelijke weg, u hoeft bij ons ook niet bang te zijn dat u geen eerlijk advies krijgt. We vinden het belangrijk dat onze klanten helemaal tevreden zijn met wat ze geleverd krijgen.

 

Badkamersmeubels voor Breda bij Jan van Erp

 

Een badkamermeubel voor Breda koopt u bij Jan van Erp. We zijn de grootste specialist op het gebied van tegels en badkamers van Zuid Nederland. U krijgt gedegen advies van vakspecialisten, waarbij er ook professionals zorgen voor levering en montage. Daarbij kunt u bij ons ook nog eens rekenen op de beste service en after sales. Niet geheel belangrijk, door onze slimme inhoopmethode vindt u bij ons ook nog eens de scherpste prijzen die er op het gebied van badkamermeubelen te vinden zijn!

Maak hier je afspraak

Openingstijden

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-18.00 uur

zaterdag

09.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak
zondag 10 december geopend 12 - 17 uur

Adres

Belgiëstraat 4
5171 PN Kaatsheuvel
Tel: 073 544 00 22
kaatsheuvel@janvanerp.nl

badkamer Kaatsheuvel
badkamer Waalwijk