x
«»

Jan van Erp Badkamers

Bekijk ze hier »

Wij betalen de BTW voor u!

Klik hier »

Op zoek naar een tegelvloer of
een nieuwe badkamer?

Afspraak maken »

Jan van Erp Tegels & Sanitair

Een grote collectie houtlook tegels

Klik hier »

Jan van Erp Tegels

Bekijk onze tegelcollectie »

Badkamermeubels Best

De mooiste badkamermeubels voor Best

 

Op een dag staat u in uw badkamer en denkt bij uzelf; het wordt weer eens tijd voor wat nieuws. Dan is het goed om een keer te komen kijken bij Jan van Erp Tegels en Badkamers. We hebben in ons assortiment namelijk de mooiste badkamers klaarstaan die er te vinden zijn in uw regio. Bent u op zoek naar een complete inrichting voor uw badkamer? Of wilt u alleen een aantal nieuwe meubelen kopen? Wij geven u al het advies wat u op dit gebied maar kunt vinden. Bij Jan van Erp Tegels en Badkamers hebben we ruim 50 jaar ervaring met het verkopen van badkamermeubelen. We weten dan ook precies waar goede meubelen voor in de badkamer allemaal aan moeten voldoen.

 

U zoekt een mooi badkamermeubel voor Best?

 

Bij Jan van Erp bent u altijd aan het juiste adres voor bijzondere badkamermeubelen. Of u nu een enkele badkamermeubel wilt vervangen of voor een geheel nieuwe inrichting wilt gaan, wij helpen u graag met het maken van een keuze. Het is belangrijk om een goede inrichting voor uw badkamer te verzorgen, aangezien de badkamer een belangrijke functie heeft binnen uw huis. Het is de plek waar u 's ochtends goed wakker kunt worden, maar ook de plek om na een werkdag weer tot rust te komen. Dan is het wel goed om een inrichting te hebben waar u uzelf helemaal thuis in voelt.

 

Meer weten over onze badkamermeubels voor Best?

 

Het is goed om eens een afspraak te maken bij een van onze showrooms. We hebben namelijk de mooiste meubelen voor u klaarstaan voor in uw badkamer. Neem eens de tijd om te komen kijken wat voor meubelen er allemaal bij ons te krijgen zijn. Bij Jan van Erp werken mensen met een echte passie voor badkamers, die u graag helpen om straks een prachtige badkamer te hebben waar u uzelf helemaal thuis voelt.

Maak hier je afspraak

Openingstijden

maandag

12.30-17.30 uur

dinsdag

09.30-18.00 uur

woensdag

09.30-18.00 uur

donderdag

09.30-18.00 uur

vrijdag

09.30-21.00 uur

zaterdag

09.30-17.00 uur

zondag

12.00-17.00 uur


Let op!

Wij werken graag op afspraak
U vindt ons op Ekkersrijt.

Adres

Ekkersrijt 4115
5692 DD Eindhoven
Tel: 073 544 00 22
eindhoven@janvanerp.nl

badkamer Son
badkamer Best