Meer dan 10.000m² badkamer showroom

top-banner-right

jan-van-erp-badkamers

Wandtegels

Keuze niet altijd eenvoudig 

De keuze bij het bepalen van wandtegels lijkt soms simpel. Bij het kiezen van bijvoorbeeld wandtegels voor de badkamer moeten we vaak combineren met kleuren. De wand moet passen bij de vloertegels. Soms levert de tegelfabrikant een praktische oplossing door vloer- en wandtegels in dezelfde serie te maken. Dan bent u verzekerd van een perfecte kleurencombinatie. Het wordt moeilijker als er geen passende tegel bij de wandtegel wordt geleverd. Met onze uitgebreide collectie wandtegels maken wij bijna iedere combinatie mogelijk.

Wandtegels voor uw badkamer

Wandtegels zijn zeer hygiënisch, praktisch, duurzaam en gemakkelijk in het onderhoud. Daarom zijn wandtegels in de badkamer ideaal. Uw keuze wordt uiteraard bepaald door de sfeer waarin u zich het prettigst voelt. Bezoek één van onze showrooms om het complete assortiment te bezichtigen. Onze medewerkers geven u graag een deskundig advies en kunnen u helpen bij het maken van de mooiste combinaties vloer- en wandtegels. En natuurlijk denken onze adviseurs met u mee.

 

 

 

                                                    Vakantieperiode

 Ook tijdens de vakantie periode is Jan van Erp uw specialist voor de badkamer, tegels en sanitair open. Wel zijn er aangepaste openingstijden.

En wanneer u tijdens deze vakantie periode bij ons uw badkamer koopt betalen wij u uw reiskosten terug *


Aangepaste openingstijden

gesloten zijn:

28 juli

4 en 11 augustus

Alle filialen

Schijndel

week 31-32 Apeldoorn

Eindhoven

week 32

Born
Venray
Kaatsheuvel

 Vanaf 12 augustus zijn onze filialen weer normaal geopend

 * vraag onze verkopers naar de voorwaarden